együttérzés

2018.04.19. 19:31

Rengetegen szorítanak Caramel kislányáért

Az énekes nemrég közösségi oldalán jelentette be, hogy gyermekénél leukémiát diagnosztizáltak. Azóta sorra érkeznek a támogató üzenetek.

Budapest, 2017. július 25. Molnár Ferenc Caramel interjút ad a Magyar Távirati Irodának egy budapesti fotóstúdióban 2017. július 24-én. Az énekes, dalszerző hetedik, stílszerűen 7 című stúdiólemezét a Budapest Parkban mutatja be július 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Nehéz időszaknak néz elébe Molnár Ferenc Caramel családja. Az énekes kedden a közösségi oldalán jelentette be: kislányánál, a hároméves Szofinál leukémiát diagnosztizáltak.

„Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. [...] Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben. ” -írta akkor Caramel.

https://www.facebook.com/caramelmusic.hu/photos/a.222922474415119.57914.219349924772374/2069831849724163/?type=3&theater

 

Caramel úgy folytatta: bár tudják, hogy mindenki jót akar, nekik most az az első, hogy összekapaszkodjanak, és gyermeküket minden erejükkel segítve átvészeljék az előttük álló nehéz hónapokat. Ezért arra kér mindenkit, ne keressék őket, sem szóban, sem írásban, hiszen most a kis Szofi lelkét és nyugalmát semmi sem zavarhatja.

Megható látni ugyanakkor, hogy mennyien fejezik ki csendes együttérzésüket: a bejegyzéshez azóta több mint nyolcezer hozzászólás és negyvenötezer reakció érkezett.

Rajongók és sztárok egyaránt támogatásukról biztosítják az énekest és családját, sokan imádkoznak is értük. Vannak, akik pozitív példákkal biztatják Carameléket, akik természetesen töretlenül hisznek lányuk gyógyulásában.

A kezelés egyébként már el is kezdődött: Caramel párja ugyanis tegnap a Heim Pál gyermekkórházból posztolt egy fotót, amelyen anya és lánya láthatók, mellette a szöveggel: „Drukkoljatok! Pár perc és elkezdődik a műtétünk”.

Borítókép: MTI Fotó/ Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában