exatlon

2021.04.21. 16:56

Az egri irodavezető nem hagyta, hogy lealázzák a lányok (videó)

Nem csak Kőnig Anna, de Buzás Dorottya is beszállt a csapattársak rápirításába. Most Kővári Viktor volt terítéken.

HEOL

Mások teljesítményének a kiértékelése, véleményezése volt terítéken az Exatlon legutóbbi adásában. Ezen a ponton került szóba Kővári Viktor is, a verseny egri irodavezetője finom kritikákat kapott a lányoktól.

A Kihívók játékosa nem hagyta szó nélkül Anna és Dorottya véleményét:

- A saját szemszögemből azért vagyok boldog, mert úgy érzem, elindultam egy fejlődő tendencián. Pontokban ez ugyan még annyira nem mutatkozik meg, de bízom benne, hogy ennek az lesz a foganatja, hogy akár napi három pontot is tudok majd hozni. Nagyon pozitívan látom most a helyzetet, de azon dolgozom, hogy még véletlenül se menjen innen senki párbajozni – bizakodott.

Viktor szerint jó dolog, hogy Anna ilyen módon is fel akarja rázni a csapatot, meglátása szerint azonban nem ártana megtalálni az arany középutat:

- Gondolom, ez egy új irányvonal, amit Anna képvisel. szeretné felrázni a csapatot, amivel nincs is gond. Viszont eddig ilyen sokszor még sosem került szóba, hogy kinek miben kellene fejlődnie, vagy mire kellene odafigyelnie. Jók a meglátásai, de szerintem a pozitív megerősítésekre is szükség van. Úgy vélem, hogy meg kell találni az arany középutat – vélekedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában