sportreality

2021.04.16. 13:37

Dráma az Exatlonban: csalódott társaiban az egri irodavezető

Kővári Viktor elárulta Szente Grétinek, hogyan érez a többiekkel kapcsolatban a nézeteltérés után.

Heol

Forrás: Exatlon Hungary

Ahogy arról korábban beszámoltunk: Kővári Viktor összeomlott, rosszul érintette ugyanis, hogy nem tudott pontot szerezni a csapatának. Emiatt az egri irodavezető meggondolatlan kijelentést tett, azt mondta, a kórházban fekvő Szente Gréta helyett inkább neki kellett volna kórházba kerülnie. A többiek ezt nem nézték jó szemmel, aminek hangot is adtak. Szerintük ez a viselkedés és ez a kijelentés nem a játékba való. Viktort meglepték a történtek, nem gondolta volna, hogy ez másokban rossz érzéseket vált ki. A többiek nem értették a fiú viselkedését, akinek elmondása szerint ettől a beszélgetéstől lett rossz kedve.

Kővári Viktor nagyon aggódott Szente Gréta miatt, ha tehette volna, ő ment volna helyette kórházba.

Viktor érzéseiről a kórházból visszatért Szente Grétának mesélt, s elmondta, nagyot csalódott a többiekben az őt ért támadás miatt. Annak viszont nagyon örül, hogy a fiatal lány visszatérhetett, azt viszont sajnálja, hogy egy ilyen légkör fogadta. Kővári Viktor szerint támadás volt a csapat részéről, amit tettek, ezért a Kihívók csapata összeült, hogy tisztázzák a nézeteltérést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!