Exatlon

2021.04.08. 17:21

Megdöbbentő: most először látták igazán küzdeni a maklári ugrókötelest a Bajnokok

Kurtán Adél, az Exatlon Hungary maklári játékosa egyre határozottabb a futamok alatt, ez pedig egyenes út a siker, ez esetben a pontok felé.

Heol

Forrás: Exatlon Hungary

Kurtán Adél Kőnig Annával mérte össze erejét a legutóbbi futamon. Mivel Anna az előző körben a kispadon pihent, így Adél előnnyel indult a pályán, ezt pedig a maklári játékos ki is tudta használni, pontot szerezve ezzel a Bajnokoknak.

A maklári ugróköteles hozzáállása a legutóbbi összecsapáson teljes mértékben megváltozott, természetesen a kékek bánatára. Még Kőnig Anna is rácsodálkozott hihetetlen teljesítményére. Adél elmondta, csapatával határozottan érkeztek a versenyre, s eldöntötték: győztesként távoznak!

A pirosak kitörő örömmel tértek haza a küzdelemről, ez nem is csoda, hiszen övék a tripla tét. Mindebből felbuzdulva szeretnének erőt meríteni a továbbiakhoz. Somhegyi Krisztián Adél teljesítményét ki is emelte, elmondása szerint a fiatal lányt most látta a legerőteljesebben küzdeni, s bízik benne, hogy ezzel a lendülettel folytatja tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!