zene

2021.07.29. 11:49

Videón tekinthetünk be az egri zenekar új klipjének forgatásába

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét, a Hiába futsz! című dalukhoz. Mint megtudtuk: a kiskörei művelődési ház nyújtott helyet a fiatal punk-rock csapatnak, akik nagyon hálásak a helyi vezetésnek.

Heol

Forrás: beküldött

Mint megtudtuk: a forgatás jó hangulatban telt, szoros volt a program, de a zenekar jól vette az idő által felállított akadályokat. A szórakoztató werkfilmet,a The Wallkids énekesének, Gibbonak a régi jó barátja, Butkai Attila készítette, akivel együtt dolgoztak a Mom's favorite – Gibbon régi zenekarának – idejében is.

A csapat gőzerővel dolgozik az új albumán is, amit a Standing Wawes stúdióban rögzítenek, ahol a csapat 2019-es Erről ennyit! nagylemeze is készült. Eddig három dalt vettek fel – Az utolsó tánc, Az élet szabadon, Hiába futsz! –, de folyamatosan írják az új számokat. Megtudtuk azt is, hogy az irányvonal leginkább a korai Blink 182, Green Day vonalat fogja vinni, vidám három akkordos, dúdolható punk-rock lesz.

„Vidámságot akarunk csempészni az emberek életébe!” – mondta a zenekar frontembere, majd kiemelte: „Az új nagylemezünk szórakoztató és lendületes lesz.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában