Totem

2021.08.31. 14:13

Akcióba lendültek az Oczella testvérek, csábítani készülnek a Totemben (Videó)

„Sajnos be kell valljuk, nagyon jót tett nekünk az, hogy hatan maradtunk” – nyilatkozta Oczella Eszter.

Heol

Forrás: TV2

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az egri születésű Oczella Eszter neve sokak számára ismerősen csenghet. Mint írtuk, egyebek mellett ő lett ugyanis a 2016-os Magyarország Szépe verseny első udvarhölgye. Húga, az ugyancsak egri születésű Krisztina is kimondottan otthonosan mozog a szépségiparban, és hasonlóan Eszterhez, neki is rengeteget jelent a mozgás és a sportos életmód.

Oczella Eszter instagram-oldalán is rendszeresen oszt meg izgalmas infókat, fotókat, fejleményeket az versennyel kapcsolatban:

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sminkelésbe kezdtek a Szarvas lányok, Hamvai PG legnagyobb örömére! – osztotta meg Facebook-oldalán a Totem TV2. Mint kiderült, a lányok be is vallották neki: hódítani indulnak az erdőbe!

„A tegnapi párbaj után kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert egyből elkapott egy jó érzés, hogy most már nincs sugdolózás, nincs ez a negatív hangulat a csapaton belül.

Úgyhogy sajnos be kell valljuk, hogy nagyon jót tett nekünk az, hogy hatan maradtunk.

Az este nagyon jó hangulatban telt és a reggel is nagyon felszabadult volt mindenki számára.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!