beharangozó

2021.08.02. 19:36

Egri bombázókért is szoríthatunk a TV2 legújabb produkciójában (videók)

Oczella Eszterrel és Oczella Krisztinával is találkozhatunk majd a TV2 legújabb produkciójában, a Totemben.

HEOL

Az egri születésű Oczella Eszter neve sokak számára ismerősen csenghet. Ahogy arról már korábban is írtunk, egyebek mellett ő lett a 2016-os Magyarország Szépe verseny első udvarhölgye.

Húga, az ugyancsak egri születésű Krisztina is kimondottan otthonosan mozog a szépségiparban, és hasonlóan Eszterhez, neki is rengeteget jelent a mozgás és a sportos életmód. Nem véletlen, hogy például az Instagramon mindketten rendszeresen töltenek fel edzésvideókat, vagy olyan felvételeket, amelyeken éppen kifogástalan alakjukat mutatják meg a rajongóknak.

Mint kiderült, mindkét szépségért szoríthatunk majd a TV2 legújabb produkciójában, a Totemben, amellyel először augusztus 22-én találkozhatnak majd a nézők. A TV2 honlapján közzétett beharangozó szerint a Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A két ikonikus totemállat évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot.

A TV2 Totem című, saját fejlesztésű produkciójában két hét fős sztárcsapat – a szarvasok és a farkasok – eddig ismeretlen kalandra indulnak, egy-egy instruktor vezetésével, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt, és ezzel a vadon urának járó 10 millió forintos elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában