totem

2021.09.17. 11:33

„Visszanézve a műsort, több emberben is csalódtam” – vallja az egri bombázó

A csütörtöki Totem-adásból kiderült, hogy az önfeláldozás próbájában a szarvasoknál Eszter, a Farkasoknál Bálint áldozta fel magát a csapat másik két-két tagjáért, így ők ketten nem folytathatják a játékot.

Heol

Forrás: TV2

A Farkasoknál tehát Varga Viktor és Szabó Dóri, a szarvasoknál Oczella Kriszta és Nagy Zsolt Leo jutnak a Top 2-be – számol be az Origo. Pénteken jön a Totem döntője, kiderül, hogy melyik két játékos birtokolja majd a Vadon Ura címet és a 10 millió forintos nyereményt.

Az Origo kérdésére, hogy mit érzett, amikor a hídnál kiderült, egyikőjüknek fel kell áldoznia magát, Oczella Eszter úgy nyilatkozott: „Azt éreztem, nincs kérdés bennem, őket kell továbbengednem. Leót azért, mert nélküle nem jutottunk volna el idáig, iszonyúan megérdemli, hogy a döntőben legyen, a húgomat pedig azt hiszem nem kell magyaráznom.”

– Úgy jöttem ki a műsorból, hogy életem egyik legcsodálatosabb, legmeghatározóbb élménye volt, semmilyen negatív érzés nem volt bennem. Viszont visszanézve a műsort, több emberben is csalódtam – mondta a portálnak Eszter. – Nagyon nyitottan, őszintén és jóhiszeműen álltam mindenki felé, nos, talán nem kellett volna.

Az egri bombázó arról is mesélt, hogy élete egyik meghatározó kalandja volt a Totem, ami őt és testvérét még közelebb hozta egymáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában