covid

2021.10.17. 09:32

Kovács Kati is felveszi a harmadik oltást

Az egri kötődésű, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész ünnepként éli meg ahányszor színpadra állhat, azonban a koronavírus-járvány miatt továbbra is aggódik, éppen ezért hamarosan felveszi a harmadik oltást is.

HEOL

Mint arról a Metropol beszámolt, Kovács Kati október végén megkaphatja a koronavírus elleni védőoltás harmadik dózisát is.

- Mindenképpen szeretném felvenni a harmadik oltást is, nehogy valamelyik családtagom megfertőzzem. Nem az oltástól kell félni, hanem az oltatlanságtól. Én az első két oltásomnál sem éreztem semmit, és utána sem jelentkezett semmilyen mellékhatás. Törökbálinton kaptam meg, nagyon kedvesek voltak, mosolyogtak, úgyhogy a harmadik dózist is ott szeretném felvenni. Ha minden jól megy, erre október 21. után fog sor kerülni – kezdte Kovács Kati.

A legendás előadóművész úgy véli, hogy a vírushelyzet miatt az elmúlt két évben valami megváltozott az életünkben:

- Nagyon vártuk, hogy visszatérhessünk a színpadra. Öröm ismét zenélni, ünnep minden előadás! Viszont úgy érzem, valami megváltozott az életünkben az elmúlt két évben. Az emberek jobban tudnak örülni az apró dolgoknak, és például a koncertek hangulata is teljesen más. Mintha felszabadultak volna! Emellett azonban azt is észrevettem, hogy ismét előkerülnek a maszkok. A koncerteken is sokan maszkot húznak a nézők soraiban. Sőt, én is ha megyek valahova, mindig viszek maszkot – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik