Celebvilág

2022.01.24. 11:20

Feszes cicanadrágban mutatta meg tökéletesen kerek idomait az egri Farkas Alexa

Ettől függetlenül nem tette zsebre, amit kapott érte követőitől.

HEOL

Komoly diétába kezdett az Éjjel-Nappal Budapest korábbi sztárja, az egri celeb, Farkas Alexa, vagy ahogyan korábban ismerték, Koholák Alexa. A napjainkban techno DJ-ként tevékenykedő lány Instagram-oldalán azt írja: alapvetően zsírosabb alkat, de az izmosítás könnyen megy neki.

Mint ahogy azt a Borsonline kiszúrta, a diéta melletti edzés eredményét meg is mutatta: feszülős szürke cicanadrágban pucsított egyet a kamerának, amelyen jól látszik, milyen kerekre sikerült gyúrnia a fenekét.

 

Hiába a szexi fotó, a negatív kommentek rövidesen felbukkantak, Alexa egyik követője egyenesen arról érdeklődött, mi értelme van a posztnak. A DJ velős magyarázattal zárta le a kötekedést.

 

– Szerettem volna nektek megmutatni, hogyan lett egy közel 80 kilós lányból ez, amit a képen láttok, kitartásból és szorgalomból. Sajnos a jó ISTEN eredetileg nem áldott meg kerek idomokkal, viszont zsírral és vizesedéssel igen. Így amit a képen látsz, egy hihetetlen megerőltető időszak eredménye és egyszerűen csak szerettem volna motiválni mindenkit és vártam egy pár jó szót. Remélem mindent leírtam – olvasható Alexa reakciójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában