Kikapcsolódás

2022.01.30. 10:06

Válság után ünneplés: Berkiék hármasban romantikáznak Felsőtárkányban

Berki Krisztián és felesége, Mazsi kapcsolata az utóbbi időben elég viharos, azonban házassági évfordulójukon úgy tűnik szent a béke.

HEOL

Berki Mazsi és Krisztán

Berki Krisztiánnak és Mazsinak nem rég született gyermekük, akinek világrajövetelét pénzért meg lehetett tekinteni az interneten. Ezután egyre több hírt szólt arról, hogy kapcsolatuk válságba került, és sok problémával kell szembenézniük. 

 

Ahogy mi is megírtuk, a sztárpár pszichológushoz fordult, mert a várandósság alatt zátonyra futott a házasságuk. A pár mindent megtesz, hogy megoldják a problémáikat.

 

Úgy tűnik a Felsőtárkányban töltött házassági évfordulójuk is jó alkalom a kapcsolat rendbehozatalára. Berki Krisztán nagyon érzelmesen ír az Instagramon

Facebookon is bejelentkezett, itt pedig a gyermeknevelésről megfogalmazta véleményét.

– A gyerekeknek (...) arra van szükségük, hogy megtapasztalják a szüleik szabadságát, boldogságát és jó közérzetét Csak ez adhat zöld jelzést nekik, hogy ők maguk is lehetnek boldogok, szabadok, és jól érezhetik magukat – idézi Feldmár András, pszichoterapeutát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában