Celebmustra

2022.02.13. 19:41

5 híresség, 5 poszt - Ez történt ezen a héten celebjeinkkel

Heves megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel a közösségi portálokon.

HEOL

Rákóczi Reni

Forrás: TV2

Heti celebmustránkba az Exatlon Hungary versenyzője, a kick-box-világbajnok Rákóczi Renáta, egy korábbi exatlonos versenyző, a snowboard Európa-bajnok Gyarmati Panka, az egri születű zenész Kozso, a népszerű modell Oczella Eszter, valamint Farkas Franciska színésznő kerültek be. Nézzük is, mi történt velük az elmúlt napokban.

Megviccelték a hatvani amazont

Az Exatlon Hungary All Star Bajnok csapata a futamok között sem unatkozik, mindig készen állnak egy kis mókára. Legutóbb Rákóczi Reni, a hatvani kick-box világbajnok és Ujvári Iza szórakoztatta a játékosokat egy kis edzéssel. Most ismét Reni és Iza kerültek a középpontba.

Iza ugyanis a fiúk segítségét kérte abban, hogy az édesdeden alvó Rákóczi Renit különleges ébresztésben részesítsék, így a hatvani játékos hamar az udvaron találta magát. Ágyastul.

Panka a rakparton

Az egri születésű snowboard Európa-bajnok Gyarmati Panka ezen a héten is odafigyelt Instagram-oldalára, folyamatosan látta el tartalmakkal követőit. Az egyik posztjánál épp Budapesten, a rakparton hódol kedvenc szenvedélyének.

Bajba került Kozso

Az ugyancsak Egerben született Kozsóra manapság nehéz idők járnak. Mint a napokban kiderült, a népszerű zenésznek újra bíróság elé kell állnia, mivel 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön egy volt alkalmazottjától, és nem adta vissza időben a pénzt.

Oczella Eszter és az edzés

A modell számára ezen a héten is fontos volt a mozgás, és hogy motiválja követőit ezúttal is jó pár tartalmat osztott meg edzőteremből az Instagram-oldalán. Szó mi szó, a forma és az alak kifogástalan!

Franciska új filmjét népszerűsíti

A gyöngyösi Farkas Franciska pedig egy werkfotót osztott meg az Instagramon, amelyből egyelőre sok minden nem derül ki, de annyi biztos, hogy a szépséges színésznő az új filmjét szerette volna népszerűsíteni. Valami készül...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában