Exatlon

2022.02.25. 15:30

Az egri Nagy Réka ismét nagy titkokat árult el az Exatlon partjáról (videó)

A csinos műsorvezető Monoki Lehellel együtt osztott meg néhány kulisszatitkot.

HEOL

Monoki Lehet és Nagy Réka

Lehel és Réka exkluzív videóban mondtak el kulisszatitkokat a tengerparti pályáról. Az egri születésű modell, műsorvezető egyebek mellett a különféle pályákról, és azok nehézségeiről beszélt, valamint arról, hogy milyen nehézségekbe ütközhetnek az Exatlon játékosai az egyes feladatok teljesítése közben.

Mint arról korábban már írtunk, az Exatlon egyik műsorvezetője, Nagy Réka Egerben született és 2006-ban megnyerte a magyar Topmodell című televíziós versenyt. Ezt követően leszerződtette őt a Visage Management modellügynökség, majd nemzetközi karrierre tett szert.

 

Ha szeretnél Réka nyomdokaiba lépni, ne habozz, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. 2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!