Tábor

2022.02.23. 21:00

Mátrafüredet vették célba Rubint Rékáék, akik akkora bulit csaptak, hogy kitiltották őket egy szállodából

Rubint Réka rendszeresen szervez alakreform táborokat, a legutóbbi olyan jól sikerült, hogy kitiltották őket a szállodából az Origo információi szerint.

HEOL

Rubint Réka rendezvényeire mindig sokan kíváncsiak

Forrás: Knap Zoltán

Fotó: Knap Zoltán

Mint, ahogy a Heol is beszámolt róla, Rubint Réka alakreformtábora hajnalig tartó mulatozással zárult, amit a balatonfüredi szálloda vendégei nehezményeztek, és a hotel sem hagyta szó nélkül az összejövetelt. 

Az Origo információi szerint, a hotel és a fittneszkirálynő között véget ért a gyümölcsöző kapcsolat, és a szállodában többé nem adnak helyt hasonló zenés-táncos rendezvénynek. 

A Borsnak nyilatkozott a Rubint Réka.

– Első körben szeretném tisztázni: azt gondolom, hogy semmi olyat nem tettünk, amit máskor, más helyen ne tettünk volna meg

– mondta a Bors megkeresésére Rubint Réka. – A múlt hétvégi rendezvény volt a 116. Alakreform táborunk, a füredi helyszínen pedig a nyolcadik. Minden egyes táborunk alkalmával a délelőttök edzéssel, az este pedig egy fergeteges bulival zárul. A szombat esti Farsangi bál a jelmezes beöltözés miatt feledhetetlen élményt nyújtott, de a buli hangulata semmivel sem volt több vagy kevesebb, mint máskor, éppen ezért nem érzem emiatt hibásnak magam.

A fittneszedző pedig bejelentette, hogy a következő állomás Mátrafüred lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában