Celebmustra

2022.04.10. 19:50

5 híresség, 5 poszt - Celebjeink ezen a héten sem tétlenkedtek

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körülnéztünk, mi újság velük.

HEOL

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka saját edzőtáborából posztolt az Instagramra, egyszersmind örömét fejezte ki amiatt is, hogy a tábort "egy jó kis szűzhó koronázta meg."

Az ugyancsak Egerben született modell, Oczella Eszter - ahogy általában - ezúttal is az edzőteremből jelentkezett be. És ahogy mindig, most sem hagyott kétséget afelől, hogy továbbra is bombaformában van.

Eszter testvére, Oczella Krisztina is folytatta a sormintát, hasonlóan testvéréhez, egy testépítéssel kapcsolatos videót osztott meg az Instagram-oldalán.

Az Exatlon műsorvezetője, az egri kötődésű modell, Nagy Réka az Exatlon döntőjét harangozta meg saját Instagram-oldalán.

Végül pedig a korábbi Exatlon-versenyző, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, Kővári Viktor sem hagyta cserben követőit: Instagram-oldalán kedvesével együtt, Egerszalókról kívánt kellemes hétvégét mindenkinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában