Celebmustra

2022.06.26. 19:46

5 híresség, 5 poszt - Celebjeink a Balatonon élvezik a napsugarakat

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Ezúttal is körbenéztünk, kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

Forrás: Kővári Viktor/Instagram

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor láthatóan kiélvezi a nyári időjárást, ezen a héten is többször posztolt jó hangulatú bejegyzést a szabadból. Legutóbb épp Balatonalmádiból, a Balatlon Táborból jelentkezett be az Instagramon kedvesével.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka wakesurfözés közben osztott meg egy fotót magáról az Instagramon.

Az egri születésű modell, Oczella Eszter is aktív volt a héten, most is volt gondja arra, hogy az Instagramon megmutassa tökéletes alakját a rajongóinak.

Eszter testvére, a szintén modellként tevékenykedő Krisztina sem panaszkodhat. Az Instagramon a Balatonról jelentkezett be fekete bikiniben pózolva.

A népszerű előadóművész, az ugyancsak Egerben született Szekeres Adrien pedig szintén az Instagramon adott hangot annak, hogy mennyire élvezi a nyári időjárást és a nyugalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában