Celebek

2022.07.17. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - nyaralás és erősítés

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

Gyarmati Panka a Tisza-tó partján edzett

Forrás: Gyarmati Panka/Instagram

Mentorkodás

Nagy Réka egri születésű modell az Exatlon után most mentornak áll a Miss Balaton szépségversenyen, ahol már a második castignál tartan a versenyzők, Nagy Réka pedig Instagram-oldalán jelentkezett be a megmérettetés helyszínéről.

Edzés a tó parton

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka hazai vizekre evezett és a Tisza-tó partján mutatta meg követőinek, hogyan érdemes mélyhátizmokat erősíteni.

Kutyás nyaralás

Szekeres Adrien, egri születésű énekesnő Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait élete első kutyás nyaralásáról. 

– Bevallom, kicsit izgultam, hogy mennyire lesz pihentető így ez a pár nap, de azt kell mondjam, semmivel nem volt macerásabb, mint amikor az ember gyerekekkel nyaral – írta posztjában. 

Balatoni életérzés

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor ezen a héten a Balatonhoz látogatott kedvesével. Instagram-oldalán hangulatos fotókkal jelentkezett be a magyar tengerről. 

Hasizom erősítés idilli környezetben 

És ha már volt mélyhátizom erősítés, jöhet egy kis hasizom torna is, amihez Oczella Krisztina, egri származású modell mutatott gyakorlatokat Instagram-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában