Celebmustra

2022.07.31. 19:54

5 híresség, 5 poszt - Celebjeink ezen a héten is kitettek magukért

Heves megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel a közösségi portálokon.

HEOL

Forrás: Rákóczi Reni/Instagram

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka a napokban indult el élete első crossfit versenyén, és ezt meg is osztotta követőivel az Instagramon. A beszámolójából kiderül, hogyan is teljesített.

Az ugyancsak Egerben született modell, Oczella Eszter egyenesen Londonból jelentkezett be az Instagramon. A feltöltött fotó alapján úgy tűnik, továbbra is bombaformában van.

Testvére, a szintén egri születésű Krisztina mindeközben egy szabadtéri sportpályáról osztott meg egy videót Instagram-követőivel.

A hatvani kickbox-világbajnok, Rákóczi Reni sem tétlenkedett a héten, leginkább sportolással töltötte idejét. Az Exatlon korábbi versenyzője a minap egy reggeli futás után jelentkezett be az Instagramon, ifjú partnerével.

Végül pedig az Exatlon csinos műsorvezetője, a modellként is ismert Nagy Réka egy spontán profilképpel üzent rajongóinak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában