Celebek

2022.08.07. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - klippremier, évforduló és hazatérés

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

Gyarmati Panka új sportot próbált ki

Forrás: Gyarmati Panka/Instagram

Bemutatták az új klipet

A domoszlói zenekar bemutatta a Szerintem című számhoz készült videót, amit a Gárdonyi Géza Színházban forgattak a GG Tánc művészeivel.

 

 

Boldogság 

Szekeres Adrien az egri születésű énekesnő a héten házassági évfordulót ünnepelt, és a Facebook-oldalára feltöltött sorok és fotó alapján úgy tűnik hatalmas a boldogság és a szerelem 24 év után is.

Forgatás

Lola saját terepen forgatott, ugyanis a héten hatvani Grassalkovich kastély kertjében készített műsort a Duna tv stábjával. Erről Instagram-oldalán számolt be a hatvani születésű énekesnő.

Zúzódásokkal megúszta

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos Gyarmati Panka új dolgot próbált ki a Balatonon.

– Régóta szemezgettem az elektromos szörffel, végre sikerült is kipróbálnom. Annyira azért nem egyszerű, mint gondoltam, a mechanikájára még nem sikerült 100%-ig ráéreznem. Voltak szuper kis kanyarok, “repültem”, és persze volt esés is….alkarral az élére, ahogy kell.  Szerencsére egy kis zúzódással megúsztam, úgyhogy jövök még – írta az Instragram-oldalára feltöltött fotóhoz.

Közelebb a célokhoz

Oczella Eszter, egri származású modell épp versenyről versenyre jár, a héten újabb olimpiai pontszerző helyet szerezett meg, erről Instagram-oldalán számolt be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában