Celebmustra

2022.08.28. 19:53

5 híresség, 5 poszt - búcsúznak a nyártól celebjeink

Heves megye hírességei az utolsó augusztusi hétvégén is megosztották életük egy-egy nagy pillanatát követőikkel a közösségi portálokon.

HEOL

Forrás: Kővári Viktor/Instagram

Portálunkon is beszámoltunk róla, hogy a hatvani születésű énekesnő, Lola az Instagram-oldalán fejtette ki, hogy számára milyen az ideális férj-jelölt. Mint írta, ideális nincs számára, azonban megjegyezte, hogy néha vacsorával várja haza, igaz, az sem baj, ha nem maga készíti, hanem rendeli az ételt.

Az egri születésű modell, Oczella Eszter folytatta jó szokását, és az edzőteremből jelentkezett be az Instagramon. Ezúttal egy rövidke videó formájában.

Testvére, a szintén egri születésű Krisztina sem tétlenkedett a héten. Ugyancsak egy videót osztott meg követőivel az Instagramon, ahol ezúttal sem leplezte tökéletes formáit.

A hatvani kickbox-világbajnok, Rákóczi Reni motorra pattant Budapest belvárosában, és ezt meg is osztotta Instagram-követőivel.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor kedvesével, a Budapesten megrendezett Kolor Futással búcsúzott az utolsó nyári hétvégétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában