Művészet

2022.08.22. 12:08

Kovács Katitól, a megyénkhez kötődő énekesnőtől várták a csodát az aszályos területeken

Az egri kötődésű énekesnő rengeteget koncertezett a nyáron, de az idei turnéja más volt, mint az összes eddigi, melyet az elmúlt évtizedekben adott. Az aszály sújtotta területeken a nézők halálosan komolyan tőle várták a megváltó esőt.

HEOL

Kovács Kati

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

Az idei nyár is sok sok munkával telt a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő számára, aki tavasz óta már oda-vissza bejárta az országot - írta a Bors. A sok utazás Kovács Kati számára azt is jelentette, hogy végre személyesen is találkozhatott a rajongóival, akikkel – amikor csak engedi az ideje – kivétel nélkül szóba szokott elegyedni. Az idei beszélgetések azonban egészen másról szólnak, mint régen. 

– Az életem során talán nem túlzok, hogy több millió emberrel váltottam már szót, nagyon szeretek a közönséggel beszélgetni
– mondta a Bors megkeresésére Kovács Kati. – Sokféle témát szoktunk érinteni, zenéről, az életükről diskurálunk, idén azonban furcsa dolog történt: ha egy aszályos országrészbe látogattam, azt kérték tőlem, hogy énekeljem az Add már uram az esőt című slágeremet. És ezt nem viccből, hanem halálosan komolyan – magyarázta az énekesnő. Majd így folytatta: – Higgyék el, én lennék a legboldogabb, ha bármilyen befolyásom lenne az időjárásra. Abban sajnos nem tudok segíteni. Az emberek hangulatát azonban igyekszem feldobni a koncertjeimen. Ennyit tehetek - mondta. 

Bár azt állítja az énekesnő, hogy a slágerével nem tud esőt csinálni, mégis jólesik elképzelni, hogy a hangja erejével megnyitja az égi csatornákat.

Az énekesnő szeptember 12-én életműkoncertet is ad a Budapest Kongresszusi Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában