Celebmustra

2022.09.11. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - nyaralások, büszkeségek és egészség a központban

Heves megye hírességei szorgalmasan osztják meg a mindennapjaikat különféle posztokban, hogy a követőik ne unatkozzanak.

HEOL

Rákóczi Reni edzést tart

Forrás: Rákóczi Reni/Facebook

Kikapcsolódás

Még pont belefér egy első-utolsó nyaralás, mielőtt beköszönt a tél – írta Instagram-posztjában Gyarmati Panka, az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok  snowboardos, aki Görögországból adott hírt magáról.

Utószezon

Lola, a hatvani születésű énekesnő Siófokon élvezte a nyár utolsó napsugarait egy koktél társaságában, amiről Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, követői legnagyobb örömére. 

Anyai szeretet

Ahogy arról beszámoltunk, az egri születésű Szekeres Adrien lánya a Sztárban Sztár leszekben kápráztatta el a Mestereket. Az énekesnő pedig Facebook-posztban biztosította támogatásáról.

Test és lélek ápolása

Rákóczi Reni, a hatvani születésű kick-box világbajnok az új edzőteremben látta vendégül barátnőjét, akivel nem csak az edzést tartott.

 – Annyira sűrű volt az elmúlt két hónap, hogy nem is tudtunk találkozni. Sok pótolni valónk volt és persze az első órát végig beszélgettük de utána nyomtunk egy elég jó kis edzit, amit most igyekszünk rendszeresíteni újra – írta Facebook-oldalán.

Egészséges táplálkozás

Az Exatlon műsorvezetője, az egri kötődésű modell, Nagy Réka megmutatta milyen számára az ideális nassolni való. 

Mint Instagram-posztjában írta, egyszerű, egészséges, magas az antioxidáns tartalma, rostokban gazdag, igazi anti-aging snack.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában