Celebmustra

2022.10.16. 19:53

5 híresség, 5 poszt - Ez történt ezen a héten celebjeinkkel

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, ki mivel töltötte idejét az elmúlt napokban.

HEOL

Forrás: Rákóczi Reni/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor az Eszterházy SC röplabda-csapatának legújabb mérkőzéséről adott hírt a Facebookon. Az egri csapat számára jól alakult a találkozó, ugyanis szetthátrányból felállva győzni tudtak a győri csapat ellen.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka ismét az edzőteremből jelentkezett be. Ezúttal egy videót vágott össze Instagram-követőinek, akik ismét meggyőződhettek arról, hogy Panka továbbra is kifogástalan formában van.

Az ugyancsak egri születésű modell, Oczella Krisztina ezúttal nem az edzőteremből jelentkezett be, hanem az egészséges táplálkozás fontosságára hívta fel a figyelmet az egyik Instagram-bejegyzésében.

A hatvani kickbox-világbajnok, Rákóczi Reni edzés után pózolt társaival, a Facebook-bejegyzésébe pedig némi humort is csempészett.

A hatvani születésű énekesnő, Lola pedig ezúttal egy jótékonysági üzenettel jelentkezett a Facebookon: bejegyzésében az emlőrák megelőzésének fontosságára hívta fel a figyelmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában