Változás

2022.10.15. 16:56

Gyarmati Panka nagy döntést hozott: Ausztriába költözött

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos a Facebookon számolt be a döntéséről.

HEOL

Forrás: Gyarmati Panka/Facebook

- Hosszas mérlegelés, sok-sok bizonytalanság, némi félelem és egy végső löket után végül úgy döntöttünk, tovább állunk. Miért? Mert akármennyire is imádok otthon lenni, be kellett látnom, hogy nem tudok egy stabil, biztonságos, kiszámítható jövőt teremteni... egy olyat, amit a gyerekeimnek kívánnék - kezdte Facebook-bejegyzését Gyarmati Panka. 

Az egri születésű sportoló kitért arra is, hogy tervei szerint ezúttal hosszabb ideig marad távol hazájától:
- Mennyi időre? Nem, most nem 1-2 hónapra. Ki tudja, talán egy életre. Foggal-körömmel ragaszkodtam az otthoni, megszokott kis dolgaimhoz, a hazámhoz, a családhoz, a barátokhoz, de aztán jött egy utolsó löket, és meghoztam a döntést. Addig nézelődtem, próbálkoztam, amíg össze nem jött egy olyan munka, amit magaménak érzek - írta.

Gyarmati Panka arról is beszámolt a bejegyzésében, hogy visszaült az irodába, ezzel viszont nem csak szakmailag kapott egy hatalmas löketet, de az élete újra kiszámíthatóvá és tervezhetővé vált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában