Celebvilág

2022.10.25. 20:00

Győzike bevallotta: családja összes pénzét odaadta Kozsónak

Az egri születésű énekes, Kozso még 1998 táján egymillió forintot kért tőle karrierje beindításáért. Győző most elmondta, mi történt pontosan 24 évvel ezelőtt.

HEOL

Kozsó

Fotó: Zantleitner Ingrid

Gáspár Győző nem bánja, hogy az Ázsia Expressz forgatásán egy feladat hevében kikotyogta, Kozso 24 éve nem adja vissza neki egymillió forintját. A roma showman a Borsonline-nak mesélte el, hogyan történt az eset és hogyan érintette a családját akkoriban a veszteség.

– 24 éves voltam és arról ábrándoztam, hogy híres énekes leszek. Megkerestem Kozsót és arra kértem, segítsen nekem. Ő igent mondott és kért tőlem egymilliót, hogy beindítsa a karrierem – fogalmazott Győzike.

– Minden, de tényleg minden pénzt összeszedtem otthon, ami azt jelentette, hogy Bea egy fillér nélkül maradt otthon egy négyéves gyerekkel. Ő hitt bennem, én hittem magamban és mindennél jobban Kozsóban. Ma már látom, hogy mekkora madár voltam, de már nem is érdekel az a pénz. Szerintem egyébként egy akkoriban beindult bandájára költötte az összeget – magyarázta Győző.

A Borsonline megkereste az Ámokfutók frontemberét is, aki a maga részéről pár mondattal lezárta a botrányt.

– Egy Győzike kijelentést egy tévéműsorban úgy érzem, nekem nincs miért kommentálnom. Nevetségesnek tartom az egészet – kommentálta az egri születésű énekes, aki nem először kerül különös botrányok középpontjába, hiszen korábban közműlopás miatt marasztalta el a bíróság, majd egy hölgy jelentette fel, miután nem kapta vissza a 10 millió forintot, amit Kozsónak adott kölcsön.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!