Celebmustra

2022.11.20. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - roxforti élmények, változások és jótékonyság

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, ki mivel töltötte idejét az elmúlt napokban.

HEOL

Londoni pihenés

Lola, a hatvani születés énekesnő Londonban járt, amiről több fotót is megosztott Instagram-oldalán. A képek alapján nagyon jól érezte magát, még a King's Cross pályaudvar  9 és 3/4. vágányára is megpróbált bejutni. 

A jó ügy mellett

Harmadik éve részese lehetek egy olyan csodálatos kezdeményezésnek amivel igazán tudok azonosulni és nagyon közel áll a szívemhez – fogalmazott Rákóczi Reni, a hatvani kick-box világbajnok Facebook-oldalán.

Készülődés

A pétervásárai származású Szabó Boglárka az egyik legfelkapottabb Insta-sztárok közé tartozik, és már ő is elkezdte a karácsonyi készülődést. 

Egységben az erő

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor párjával újabb közös programon vettek részt, ahol összhangjuknak hála kimenekültek. 

Változások

Gyarmati Panka, az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok  snowboardos élete megváltozott mióta Ausztriába költözött, de nem csak az élete, hanem az edzési szokásai változtak. Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan épül fel egy-egy edzés.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában