Celebmustra

2022.11.13. 19:55

5 híresség, 5 poszt - sportos napokon vannak túl celebjeink

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, ki mivel töltötte idejét az elmúlt napokban.

HEOL

Gyarmati Panka

Forrás: Facebook

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka csodálatos, havas környezetből jelentkezett be a Facebookon. Mint Panka soraiból kiderült, a híresség már nagyon várta, hogy leessen az első hó.

Az ugyancsak egri születésű modell, Oczella Krisztina is edzés közbeni pillanatokat osztott meg követőivel az Instagramon. – Íme négy alap lábgyakorlat, amiket szerintem legelsőként kellene elsajátítani, mielőtt bármilyen gépes gyakorlatot végzünk – írta a bejegyzésében.

Testvére, Eszter sem panaszkodhat, ami a formát illeti, ezt pedig meg is mutatta követőinek az Instagramon.

A hatvani kickbox-világbajnok, Rákóczi Reni egészen új oldaláról mutatta meg magát a Facebookon. Eddig leginkább sportruházatban mutatkozott követői előtt, most azonban elegáns szettben jelent meg egy budapesti rendezvényen, rajongói legnagyobb örömére.

A hatvani születésű énekesnő, Lola pedig ezúttal egy előszülinapi buliról jelentkezett be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában