Celebmustra

2023.01.08. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt – Ezen a héten is kirobbanó formában voltak celebjeink

Heves vármegye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, ki mivel töltötte idejét az elmúlt napokban.

HEOL

Forrás: Borics Ádám/Facebook

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka újra kedvenc sportágának hódolhatott, és minderről egy látványos videót hozott követőinek.

A siroki születésű MMA harcos, Borics Ádám a Facebookon jelentkezett be, és egy érdekesnek ígérkező közönségtalálkozójra invitálta követőit. Már csak azért is érdemes lesz ellátogatni a budapesti eseményre, mert Ádám a Trollfocisokkal szócsatázik majd.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina az új esztendőt is kirobbanó formában indította, erről árulkodik az Instagram-oldalára feltöltött vágott videója, amelyet az idei első edzésén készített.

A hatvani születésű kick-box világbajnok, Rákóczi Reni egy múltidézőre invitálta Facebook-követőit. Bejegyzésében egy számára roppant fontos dátumra emlékezett vissza.

A hatvani énekesnő, Lola pedig a backstage-ből jelentkezett be, igen elegáns viseletben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában