Celebmustra

2023.02.05. 19:53

5 hevesi híresség, 5 poszt - Így köszöntötték a februárt celebjeink

Heves vármegye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, ki mivel töltötte idejét az elmúlt napokban.

HEOL

Forrás: Lola/Facebook

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka ezúttal is sportosan töltötte a hetét, amit meg is mutatott követőinek. Az egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében az edzőteremből jelentkezett be, miközben komoly erőfeszítést igénylő gyakorlatokat végzett.

Az ugyancsak egri születésű modell, Oczella Krisztina az egészséges táplálkozásra hívta fel a figyelmet az Instagramon, méghozzá úgy, hogy egy igazán egészséges és finom étel elkészítésének lépéseit mutatta meg népes számú táborának.

A hatvani születésű Lola házi kedvencét mutatta be követőinek a Facebookon. A népszerű énekesnő és a kiskutya szemmel láthatóan nagyon jól megértik egymást.

A domoszlói Road zenekar nagy lelkesedéssel tekint a február elé, amit az is bizonyít, hogy számos koncerttel várják a rajongókat. A tervezett programjukat meg is osztották a Facebookon.

Az Exatlon korábbi műsorvezetője, az egri születésű modell, Nagy Réka szintén örömmel fogadta, hogy februárba léptünk, s ennek hangot is adott Instagram-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában