Celebmustra

2023.03.19. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt – Celebjeink ezen a héten sem unatkoztak

Vármegyénk hírességei újabb mozgalmas heten vannak túl, és ezt meg is mutatták a rajongóknak. Nézzük, kivel mi történt a héten.

HEOL

A szépséges Lola fotózáson járt

Forrás: Lola/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor sem feledkezett meg március 15-éről. Ebből az alkalomból a Szózatból osztott meg egy mondatot az Instagram-oldalán.

Így tett a kick-box világbajnok Rákóczi Reni is. A hatvani születésű sportoló a Facebookon egy Széchenyi-idézettel emlékezett meg március 15-ről.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka újabb sportos videóval jelentkezett követői legnagyobb örömére. Az Instagram-oldalára feltöltött vágott videóban látványos snowboardos mutatványokban, trükkökben, csodás tájakban gyönyörködhetnek Panka követői.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina ezúttal nem az edzőteremből jelentkezett be, helyette egy videóban az egészséges táplálkozás fontosságára hívta fel a figyelmet. A videóhoz mellékelt leírásban személyes vásárlási tapasztalatait is megosztotta követőivel.

A hatvani születésű énekes, Lola fotózáson járt a napokban, derült ki a Facebookon megosztott bejegyzéséből. Az énekesnő szavai szerint már sok fotózáson részt vett korábban, a mostani azonban különleges helyet foglal el a szívében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában