Celebmustra

2023.03.26. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt: lélegzetelállító ugrás és teltházas koncert

Celebjeink ezen a héten is aktívak voltak.

HEOL

A Road zenekar koncertje a Broadway Monkeyban

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor már a nyárra készül, egy edzőteremben készített fotót, amelyet Instagram oldalán osztott meg a követőivel.

A hatvani születésű sportoló, Rákóczi Renáta örül annak, hogy olyan munkája van, amit szeret csinálni. Ennek ellenére ő is elfárad néha, ahogy írja közösségi oldalán, de ez a fáradtság más szerinte, mivel élvezettel csinálja a munkáját. 

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka újabb lélegzetelállító videóval jelentkezett Instagram-oldalán. Ezúttal egy merész ugrást mutatott be, amelyben egy barátja feje fölött ugrott át lenyűgöző mozdulattal.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Road zenekar a Hooligans együttessel együtt fergeteges koncertet adott az egri Broadway Monkeyban

Lola, a hatvani születésű énekesnő Dollyval készített műsort a Petőfi TV-ben. Erről közösségi oldalán számolt be rajongóinak.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában