Őrülten szerelmesek

2023.03.23. 17:52

Titokzatos barátnőjéről beszélt az egri énekes

Arról is beszélt, hogy többször felnyitották a koponyáját. Súlyos agyvérzést kapott, majd autóbalesetben eltörött a gerince is.

Sz. M. L.

Kozsó az egyik koncertjén

Forrás: Matey István/Hajdú-Bihari Napló

Az Origo írta meg, hogy Kozso rossz időszakot zárhatott le, amikor rátalált a szerelem néhány évvel ezelőtt. Nemcsak lelkileg, testileg is jót tett neki a titokzatos nő érkezése, azóta egészségügyi állapota is rendben van. Kozso barátnője nemcsak a magánéletben, de a munkában is támogatja a zenészt, például a fellépések szervezésénél, a színpadi megjelenésnél, valamint a nemzetközi galériákban való kiállításoknál is közreműködik.

Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben - áradozott Kozso, aki korábban sokat szenvedett egészségével, először súlyos agyvérzése miatt, majd autóbalesetben eltörött a gerince is. Állítása szerint most már teljesen jól van, hála a titokzatos párjának.

„Az őrangyalaimnak hála, fantasztikusan jó állapotban vagyok, pedig nem sok esély volt arra, hogy két agyvérzés és az egy hónapig tartó kóma után egyáltalán életben maradok. Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek" – mondta Kozso, az énekes a Blikknek nyilatkozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában