Celebmustra

2023.04.30. 19:51

5 hevesi híresség, 5 poszt - Április utolsó hetére is kitartott celebjeink kirobbanó formája

Egyesek bulival, másik sporttal töltötték az elmúlt napokat. Nézzük, kivel mi történt az elmúlt napokban.

Lola a Petőfi tévés forgatása előtt

Forrás: Lola/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor arról adott hírt Instagram-oldalán, hogy a napokban részt vett az egri egyetem hagyományos évi felezőbálján, amelyet a Broadway Monkeyban rendeztek. Többen is beszámoltak arról, hogy nagy buli volt, és láthatóan Viktor is remekül érezte magát kedvese társaságában.

Az egri születésű junior világbajnok snowboardos Gyarmati Panka ezúttal a természetben tett egy kis kirándulást, amelyről a követői legnagyobb örömére egy rövid videót is megosztott az Instagram-oldalán.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina sem tétlenkedett a héten. Egyik legutolsó Instagram-bejegyzésében egy átmozgató edzésről készített videót, amelyen látszik, hogy továbbra is mennyire tökéletes Krisztina felső teste.

Krisztina testvére, Oczella Eszter azon kevesek egyike lett, aki kvalifikálta magát a 2023-as bikini olimpiára. Rajta kívül eddig csupán 14-en mondhatják el ezt magukról, mint az kiderült a legújabb Instagram-bejegyzéséből.

És hogy ne csak egriekről adjunk hírt, nézzük, mi történt a hatvani születésű Lolával. Az énekesnő leginkább a Facebookon aktív, ahol ezúttal a Petőfi TV stúdiójából jelentkezett be, és osztott meg néhány fotót a műsor forgatásáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában