Celebmustra

2023.04.16. 19:51

5 hevesi híresség, 5 poszt - Sportos és fitt héten vannak túl celebjeink

Ezúttal is összegyűjtöttük celebjeink legfontosabb mozzanatait. Nézzük, kivel mi történt a héten.

HEOL

Kővári Viktor régi emlékképekkel kedveskedett rajongóinak

Forrás: Kővári Viktor/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor ezúttal egy kihíváshoz csatlakozott a Facebookon, ahol régi emlékképeket osztott meg főiskolai majd egyetemi éveiről.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina ezúttal is megmutatta követőinek, hogy kirobbanó formában van. Az Instagramra egy rövid videót posztolt, amelyben egyebek mellett a sportolásra és az egészséges életmódra hívta fel a figyelmet.

Krisztina testvére, az ugyancsak egri születésű modell, Eszter számára is kiemelkedően fontos az egészséges életmód, így természetesen az egészséges táplálkozás is. Az Instagramra egy kiadós, fitt ételt fotóját töltötte fel, mintegy étkezési tippet adva ezzel követőinek.

Az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, az ugyancsak egri születésű modell, Nagy Réka ezúttal néhány általános képet osztott meg követőivel az Instagramon. A legt9bben közös, hogy Réka jó kedvű, és természetesen a megjelenésére, öltözködésére is odafigyel.

A hatvani születésű kick-box világbajnok, Rákóczi Reni pedig arról számolt be a Facebookon, hogy a napokban egy újabb versenyen vett részt tanítványaival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában