Celebmustra

2023.05.28. 19:52

5 hevesi híresség, 5 poszt - Kiélvezték a jó időt celebjeink

Főleg edzéssel és túrával töltötték a hetet a vármegyei hírességek. Összegyűjtöttük, hogy pontosan kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

Loláék Nagykőrösön pihentek

Forrás: Lola/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor és csapata, az Eszterházy SC az idény utolsó edzésén vett részt a napokban. Erről Viktor egy rövidebb videót is megosztott Facebook-oldalán követői legnagyobb örömére.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka is sportosan töltötte a hetét. Ezúttal is sok időt töltött a természetben, amiről egy videót is készített az Instagram-oldalára.

Már meg sem lepődünk azon, hogy az egri születésű modell, Oczella Krisztina napról napra tökéletes formában van. Az Instagram-oldalára ismét egy olyan fotót töltött fel, amelyen látszik, hogy a kirobbanó forma erre a hétre is kitartott.

A hatvani születésű énekesnő, Lola kihasználta a jó időt, és családjával együtt ellátogatott a nagykőrösi Safari Parkba. A képek tanúsága alapján nehéz lenne azt mondani, hogy nem érezték jól magukat.

Az ugyancsak hatvani születésű kick-box világbajnok Rákóczi Reni sem hazudtolta meg magát, az egész héten nagyon aktívan élte mindennapjait, sok edzést iktatott be. Facebook-oldalán egy Csollány Szilvesztertől származó motivációs üzenetet is megosztott követőivel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában