Celebmustra

2023.05.07. 20:04

5 hevesi híresség, 5 poszt - Újabb aktív héten vannak túl celebjeink

Ezen a héten sem unatkoztak vármegyénk hírességei, mi pedig csokorba is szedtük, hogy kivel mi történt az elmúlt napokban.

Kővári Viktorra zsűritagként számítottak

Forrás: Kővári Viktor/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor a Mr. és Miss Eszterházy választásán vett részt, mint zsűritag. Erről saját Instagram-oldalán adott hírt követőinek.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka is aktívan töltötte a hetét, olyannyira, hogy egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésben Münchenből adott hírt magáról. Mint fogalmazott, hirtelen döntöttek úgy, hogy kocsiba pattannak, és kiszakadnak egy kicsit az itthoni légkörből.

Portálunkon is beszámoltunk arról, hogy az egri születésű énekes, Kozso körül is javában zajlik az élet. Az Ámokfutók frontembere legutóbbi interjújában arról vallott, hogy megtalálta élete szerelmét, akitől nem kevesebb, mint hat gyermeket szeretne.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina gőzerővel készül a következő versenyére, és erre fel is hívta figyelmet a legújabb Instagram-bejegyzésében. Felhívta ugyanakkor követői figyelmét egy ropogós finomságra, amit szavai szerint ő most csak egy falat erejéig tudott élvezni.

A hatvani születésű énekesnő, Lola sem unatkozott a héten. Ezúttal is a Facebookon tájékoztatta mindennapjairól követőit, jelesul most épp szombaton, amikor Harsányi Leventével készített egy közös fotót a Szerencseszombat című tv-műsorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában