Siker

2023.05.29. 17:36

Aranyat nyert a Bikini Openen az egri modell, Oczella Krisztina

Az Instagramon számolt be az örömhírről.

HEOL

Nagy sikert ért el Oczella Krisztina a napokban rendezett Bikini Openen. Az egri születésű modell ugyanis aranyérmet nyert a Varsóban rendezett eseményen.

"Tegnap elhoztuk Varsóból az aranyérmet Bikini Open kategóriában! Azért írom többes számban mert hiába nem csapat sportról van szó, kulcsfontosságú a környezetünk támogatása! Nincs “coach”-om, nem indulok “team”-mel, épp ezért a saját testtudatosságomra és a tesóm tanácsaira tudtam hagyatkozni a felkészülés során. Nem sikerült volna a dobogó legfelső fokára felállni  Óriási élmény volt ilyen erős mezőnyben dobogóra állni, rengeteg dolgot tanultam a testem működésével kapcsolatban, amiket tudván egy második felkészülés már úgy érzem sokkal könnyebben menne. Most viszont ideje meghálálni a testemnek, hogy ilyen szépen bírta a strapát és megadni minden fontos tápanyagot, vitamint, pihenést amiből nem kapott eleget a diéta során. Storyban tudtok kérdezni a versennyel/felkészüléssel kapcsolatban!" - írta Krisztina Instagram-bejegyzésében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában