Szépségverseny

2022.01.22. 06:55

Ragyogj te is a kamera előtt! Íme 3 újabb kiválasztott, aki már bejutott a Tündérszépek fotózására

Csatlakozz Daniellához, Lilihez és Evelinhez a Tündérszépek országos szépségversenyen!

HEOL

Továbbra is érkeznek a jelentkezések a 2022-es Tündérszépek első, megyei fordulójára, és a szerkesztőségi szakmai zsűri is folyamatosan értékeli a beérkezett nevezéseket. Ezúttal három szerencsés hölgyet választottunk ki, akik már benne van a 30 fős mezőnyben és részt vehetnek a hamarosan kezdődő fotózáson.

 

A verseny, ahogy eddig, úgy most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd!

 

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. 2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lsz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

 

 

Most pedig nézzük a 3 kiválasztott szépséget, akik már a legjobb harminc mezőnyében érezhetik magukat:

 

A 27 éves Józsa Daniella Csányból adta be a jelentkezését:

A 21 éves Balázs Lili Hatvanból próbál szerencsét:

A 20 éves Hordós Evelin pedig Nagyrédéről jelentkezett a Tündérszépekre:

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!