Négylábúak menhelye

2022.12.07. 17:10

Nem csak Hatvanban és Hevesen, hanem Lőrinciben is egész héten át tart az adománygyűjtés

A Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány idén is megszervezi adománygyűjtő akcióját a menhelyeken élő négylábúak számára.

T. O.

Selypre Petőfibányáról is érkezett felajánlás: Szluka Norbert alpolgármester (balról) és Juhász Péter polgármester az adománnyal

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

A kezdeményezés – amelynek fővédnöke Szabó Zsolt országgyűlési képviselő – ez alkalommal, a korábban megszokottaktól eltérően, egész héten át tart, immár Selypen is, ahol eredetileg csak egynaposra tervezték az akciót.

Köves Gábor Nándorné kuratóriumi elnök elmondta: ezen a héten szombatig délelőtt 10 órától délután 5-ig Hatvanban és Hevesen várják az adományozókat. Hatvanban a Radnóti tér 2. szám alatti parkolóban, Hevesen pedig a Művelődési Központban lehet leadni a felajánlásokat.

Lőrinciben is megtoldották az időpontot: Édes Erzsébet selypi virágboltjánál péntekig minden nap reggel 8 órától délután 4-ig várják az adományozókat.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!