junior expo

2019.03.06. 17:08

Ismét bemutatkozhattak a fiatal vállalkozók Egerben

Tíz éve segítik a fiatal vállalkozókat.

Süli K.

Immár tizedik alkalommal rendezik meg a hétvégén a megyeszékhelyen az Agria Parkban a Junior Expo-t, amely fiatal vállalkozók számára nyújt bemutatkozási lehetőséget. A jubileum alkalmából újdonságokkal is készülnek a szervezők – hangzott el a programot beharangozó sajtótájékoztatón szerdán Egerben.

Habis László polgármester elmondta, a Junior Expo célja a kezdetektől az, hogy a fiatal vállalkozóknak lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra, tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre. Hangsúlyozta, nagy köszönet jár a szervezőknek, támogatóknak, akik már tíz éve töretlenül pártfogolják a fiatalok vállalkozóvá válásának társadalmi ügyét.

Dr. Horváth Ágnes, az Expo-t elindító Agria Universitas Egyesület elnöke egyebek mellett szólt az idei újdonságokról is. Kiemelte, a megnyitó ünnepségen öten kapják majd meg a Junior Expo Mecénása díjat, olyan emberek, akik támogatása nélkül elképzelhetetlen lenne a program. Ezen felül ősszel minden megyében megrendezik majd a Mini Junior Expo-t, amely az egri országos rendezvény előválogatója lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!