Hulladékkezelés

2022.08.04. 15:14

Megtelve maradtak az egri Bolyki utcában a kukák, pénteken szállítják el a szemetet

Az a kellemetlen meglepetés érte szerdán az egri Bolyki utca lakóit, hogy a házak elé kirakott kukákat az erre hivatott cég nem ürítette ki. Az edények még csütörtökön is érintetlenül maradtak ott.

S. S.

Illusztráció

Forrás: Pixa Bay

Portálunk több olvasója is jelezte, hogy a megszokott rend szerint szerdán kellett volna a hulladékkezelő cégnek kiürítenie a kukákat és elszállítani a lakók által kirakott szemetet. Ez nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a zöldhulladékot viszont – a megszokott rend szerint – még szerdán elvitték.

Megkerestük a megyeszékhely hulladékgazdálkodási cégét, ahol az illetékesek arról tájékoztattak: számukra is váratlanul szerdán lezárták a Zoltay utcát, így technikailag megközelíthetetlenné vált a hulladékszállító járműveik számára a Bolyki utca. A szemetet természetesen elviszik, mégpedig pénteken. Ezért kérik is az ott lakókat, hogy a kukáikat helyezzék ki az ingatlanaik elé.

Július 26-án arról számoltunk be portálunkon, hogy augusztus 1-jétől, hétfőtől, a Várállomásnál zajló átépítések miatt megváltozott a Zoltay utca menetiránya, azaz átmenetileg a Donát utca felől lehet oda behajtani. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!