Rendezvény

2023.04.21. 17:51

VOSZ Páholy: A munkát és annak szeretetét tartja a sikerek kulcsának

Pódiumbeszélgetésre várták az érdeklődőket Egerben.

T. B.

Kende-Hofherr Krisztina

Forrás: Beküldött fotó

A VOSZ Heves Vármegyei Szervezete csütörtökön Egerben, a Dobó bástyában tartotta meg VOSZ Páholy elnevezésű rendezvényét, amelynek vendége ezúttal Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa volt.

Micski Marianna, a VOSZ megyei elnöke elmondta, igyekeznek képviselni a vállalkozók érdekeit, a tagoknak pedig értéket adni, ezért hívnak szakmai nagyságokat, kivételes embereket rendezvényeikre, s fontosnak tartják a személyes találkozásokat.

A Szabó Gabriella vezette pódiumbeszélgetés alkalmával Kende-Hofherr Krisztina egyebek közt beszélt gyerekkoráról, elmondta, hogy önállóságot vártak tőle. Szót ejtett az amerikai típusú vállalkozásépítésről, szerinte ugyanis más az európai és amerikai kultúra. Az öreg kontinensen az emberek azért dolgoznak, hogy éljenek, a tengeren túl pedig azért élnek, hogy jól dolgozzanak, sikeresek legyenek és szeressék, amit csinálnak. Mindennek kulcsa a munka, a sikerek mögött meg kell látni a befektetett időt, energiát, lemondásokat. Kifejtette, ő szeret építkezni, keresi az új kihívásokat, s meg kellett tanulnia pihenni. A feltöltődést a családja és a barátai jelentik számára. Néhány éve kezdett nyilvánosan szerepelni, korábban nem szeretett közönség előtt beszélni, mesélte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!