Heves megye

2017.07.20. 17:25

Két Heves megyei a NAV adóslistáján

Az élen egy budapesti nő áll.

T. B.

Két Heves megyei szereplő tűnik föl a Nemzeti Adó- és Vámhivatal legújabb adóslistáján. Ezúttal a jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózók listáját – akiknek tartozása a második negyedévben vált jogerőssé – tette közzé az adóhatóság, a lajstrom pedig 121 nevet tartalmaz és a június 30-i állapotot tükrözi. Az élen egy budapesti nő. Volkova Ekaterina Jurjevna (az index szerint Góczi Katerina divattervező, az EMFESZ-botrány főszereplőjének felesége) áll 1,4 milliárd forintos adóhiánnyal és 1,3 milliárd forintos büntetéssel, de rajta kívül is van még tíz adózó, főként cég, amely összességében legalább egymilliárd forinttal tartozik.

Heves megyéből két magánszemély került föl a listára, a 93. helyen Grenerczy Nikoletta Egerből, ő 55,5 millió forintnyi adót nem fizetett be, ehhez 58 millió forint jogkövetkezmény társul. A 105. helyen található a verpeléti Varga Miklós, aki 26,4 milliós tartozást halmozott föl, erre kamatként és bírságként még 27,3 millió forintot vetett ki az adóhivatal.

T. B.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!