előrejelzés

2021.10.17. 07:00

Jövő héten végre jön az igazi indián nyár

Igazán kellemes napok várnak ránk szűkebb hazánkban.

HEOL

Forrás: Shutterstock

A koponyeg.hu előrejelzése szerint vasárnap párásság megszűnése után sok napsütésre számíthatunk, csapadék sehol sem lesz. A délies szél is gyenge marad. Kellemes őszi időnk lesz 15 fok körüli maximumokkal.

Hétfőn reggelre többfelé képződik rétegfelhőzet, mely több helyen egész nap megmaradhat. Eső ebből nem alakul ki. A legtöbb napsütés a délnyugati területeken lehet. Reggel 5, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél mérsékelt marad.

Kedden a köd- és párafoltok feloszlása után nyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék nem fordul elő. A déli szél egyre inkább megélénkül. 14 és 19 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szerdán északnyugat felől szakadozott felhőzet érkezik, de csak néhol alakulhat ki zápor. Legalább pár órás napsütés is valószínű. 16 és 22 fok közé melegszik a levegő. A délnyugati szél többfelé lesz élénk.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában