Időjárás

2022.01.18. 20:17

Felhős, napos idő váltja egymást, és hózáporra is számíthatunk a hét további részében

Csütörtöktől számíthatunk havas esőre, záporra és hózáporra egyaránt.

Heol

Fotó: Shutterstock

Szerdán reggel északkeleten, délutántól délnyugaton lehet napsütés, máshol inkább rétegfelhős lesz az ég, de csapadék továbbra sem fordul elő. Reggel -4, délután +3°C körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.hu.

 

Közlésük szerint, csütörtökön, a reggeli ködfoltok feloszlása után napközben északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délután szórványosan várható havas eső zápor, majd hózápor. Az északnyugati szél mind több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 2-7°C lesz.

 

Pénteken észak, északnyugat felől felhőátvonulások lesznek, és elszórtan alakul ki hózápor. A hajnali órákban DNy-on néhány centiméteres hó is hullhat. -1 és +4 fok közé gyengül a nappali felmelegedés. Erős marad az ÉNy-i szél.

 

Szombaton marad a szeles idő gyakran megnövekvő felhőzettel. Elszórtan valószínű továbbra is hózápor, kisebb havazás. Reggel már kemény fagyok lesznek, délután is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában