Időjárás

2023.03.19. 07:17

30 fok lesz vasárnap Egerben: reggel 8, délután 14, este 8

Lesz miért dúdolni a Süss fel, napot vasárnap.

HEOL

A Köpönyeg előrejelzése szerint vasárnap a többórás napsütés mellett nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de eső sehol sem alakul ki. Országos szinten reggel 0, délután 16 fok körül alakul a hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkül. Orvosmeteorológiai szempontból számottevő fronthatás sem terheli szervezetünket, sőt, a frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap délelőttre Gyöngyösre 9, Egerbe 8 fokot ígér, délutánra mindkét városba 14-et, estére előbbibe 9-et, utóbbiba 8-at. Hogy az ismert poénnal éljünk, elszórva és összesen Gyöngyösön 32, Egerben 30 fok lesz. Hétfőre pedig már érdemes úgy készülni, hogy tényleg 17 fokot is mutathatnak a hőmérők délután.

 

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!