heves megye

2017.08.04. 08:21

Balesetek: két gyermek is megsérült

Az elmúlt 24 órában három anyagi káros és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint arról lapunk is beszámolt: az M3-as autópálya 84-es kilométerében este fél hat körül történt karambol. Egy Miskolc irányába haladó tehergépjármű – a jelenlegi adatok alapján – defektet kapott. Emiatt átszakította a szalagkorlátot és összeütközött egy Budapest felé közlekedő másik teherautóval, majd kigyulladt. A teljesen kiégett jármű vezetője az ütközés következtében orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Csütörtökön este az egri Vörösmarty Mihály úton egy személygépjármű vezetője feltehetőleg későn észlelte a kijelölt gyalogátkelőhelyen közlekedő fiatal lányt, akit így elütött. A gyalogos az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a rendőrség.

A füzesabonyi Szent Imre és Temető utak kereszteződésében kora délután egy személygépjármű és egy kerékpárral közlekedő fiú ütközött össze, melynek következtében a gyermekkorú kerékpáros orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában