parád

2017.10.27. 13:59

Felhívták a figyelmet az időseket érintő veszélyekre

Bűn- és balesetmegelőzési előadást tartottak a rendőrök Parádon.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága az idősek védelmére, közlekedésük elősegítésére, a szabályismereteik bővítésére, illetve a speciálisan rájuk leselkedő veszélyekre való figyelemfelhívásra kiemelt figyelmet fordít – tájékoztatta portálunkat pénteken Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Közölte, hogy a szépkorúaknak szóló prevenciós üzenetek hatékonyabb eljuttatása érdekében október 25-én Erdélyi Róbert rendőr alezredes, a HMRFK Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyik munkatársával közösen a Parádi Harmónia Idősek Otthonában bűn- és balesetmegelőzési tájékoztatót tartott mintegy 50 nyugdíjas részére.

Főként a besurranásos és trükkös lopásokat, a „telefonos és unokázós csalások„ áldozattá válásának elkerülését, továbbá az őszi időszak közlekedési veszélyeit emelték ki az előadáson.

Címkék#Parád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában