Sirok

2017.12.01. 12:02

Besurranó tolvaj Sirokban: mindenki fokozottan vigyázzon az értékeire!

A község polgármestere, Tuza Gábor Sirok honlapján tette közzé a figyelmeztetést: „Figyelem! Fontos! Tegnap éjszaka besurranó tolvaj járt Sirokban.”

B. K.

A lakótelepi házak egyik lépcsőházában lettek figyelmesek az illetéktelen személyre, akit megzavartak, üldözőbe is vették, de elmenekült. A szemtanuk leírása szerint 170 – 180 centiméter magas, vékony testalkatú, sötét felsőt, világosabb nadrágot viselő férfiról van szó.

Felhívják a figyelmet, hogy mindenki zárja be éjszakára a kaput, az ajtót, a lakótelepen a lépcsőház ajtaját. Tuza Gábor lapunknak elmondta, korábban egy közbiztonsági fórumon tették szóvá, hogy Bodonyban és Parádsasváron is megfordult olyan tolvaj, aki kisebb-nagyobb értékeket emelt el a lakóházakból, ingatlanokról. A falu első embere arra kér mindenkit, ha bármilyen szokatlan dolgot észlel, vagy felismerni véli a tettest, azonnal hívja a rendőrséget, polgárőrséget. Hangsúlyozta: a megelőzés a legfontosabb, tehát mindenki fokozottan vigyázzon értékeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában