tűzeset

2017.12.29. 13:57

Szerencsére üresen állt a leégett tarnaszentmiklósi ház

Sok gondot okoz a szomszédoknak a rozoga épület, korábban egy fal is bedőlt az egyik szomszéd felé, aki most a tűzesetet is jelentette.

Berecz R.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, teljes terjedelmében égett egy ötven négyzetméter alapterületű lakóház a Béke úton, csütörtök délután.

A település vezetője lapunk érdeklődésére elmondta, a kiégett ház teljesen üresen állt, egy bontásra ítélt épületről van szó. Buda Sándorné kifejtette, korábban egy házaspár lakott ott, de ők már jó ideje nem élnek benne. Az ingatlan állapota azonban jelentősen leromlott az idők során. Úgy tudja, az építésügyi szakhatóság már mindkét felet felszólította az épület elbontására, melynek határideje tavasszal járna le.

Elmondta még, sok gondot okoz a szomszédoknak a rozoga épület, korábban egy fal is bedőlt az egyik szomszéd felé, aki most a tűzesetet is jelentette. Bár az épületet már teljesen kifosztották, egy rossz fotel még volt benne, s tudomása szerint a tűz is innen terjedt el. Azonban sem áram, sem gáz nincs már bekötve a házba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában